Netreba mať jeden štýl a srdiečka

 

V sobotu sme s Peťkom opäť raz po dlhšom čase pozerali šou Nákupné maniačky. Tentokrát nejdem hovoriť o téme, ktorá tam bola zadaná stylistom ani sa na ňu nebudem obliekať. Hovorím to iba preto, lebo jedna žena rozoberala svoj štýl, vlastne ako vždy každá. Ako inak, je veľmi originálna a svojská, čo hovorí každá, pritom mala šatník plný normálnych, bežných kúskov, jedny jej topánky dokonca vlastním aj ja, v rovnakej farbe, strihu, prevedení, skrátka úplne tie isté. Práve k tým mal stylista čo povedať i zo súdka s nápisom „Negatívne“, ale nie o tom som chcela. V tej chvíli som sa ja osobne zamyslela nad mojím štýlom. Mám vôbec nejaký štýl, ktorého sa každý deň striktne držím? Podľa mňa ani nie. Jeden deň mám náladu byť príliš elegantná, druhý deň zase dosť extravagantná a nerobí mi to žiadne problémy, preto si myslím, že sa jedným pevným smerom v žiadnom prípade neuberám. Moju situáciu by som ani nedefinovala slovami, že si vo svojom mladom veku ešte len hľadám svoj vlastný štýl. Čo si chcem práve obliecť, to si oblečiem, nepotrebujem mať nalinkované, čo si mám ako obliekať. Rada vyzerám ako princezná, ale i „drsniačka“, viem sa obliecť nežne, ale i drzo, preto môžem s čistým svedomím povedať, že môj štýl je mišung hocičoho s čímkoľvek. 🙂 Ale niečo, pre mňa nečakané, som sa predsa len dozvedela, keď som sa Peťka spýtala: „Som elegantný typ?“ Bez váhania odpovedal, že áno. A to ma prekvapilo. Ja a elegantná? Pred pár rokmi by som si to nevedela ani len predstaviť… Ale trošku to upresnil, v chladnejších ročných obdobiach som vraj hlavne elegantná, ale v lete sa dokážem obliecť aj športovo. Stále mi to k mojej osobe príliš nesedí, vlastním, myslím si, veľa športových vecí, od tenisiek po obyčajné široké tričká, teplákové sukne či šortky. Ale keď to Peťko povedal… Na záver len doplním, že ani vy nemusíte mať jeden svoj štýl. Možno by niekto vo vašej skrini videl chaos, keď by zbadal z každého rožku trošku, ale ja vravím, že to vôbec nie je zlé a vôbec si nepotrebujete ujasňovať, kto vlastne ste a do akého štýlu chcete zapadnúť. V pondelok buďte rockeri a v utorok vznešené dámy či páni, je to len na vás.

OUTFIT

Začnem z úplného vrchu, teda od obojstranných náušníc s pozlátenými guľôčkami vnútri. To je vlastne prvý kúsok, o ktorom som vedela, že si dnes chcem dať na seba. A jeden z dvoch kúskov šperkov – druhým kúskom je pozlátený prsteň zaujímavého tvaru a do tretice je pozlátené aj uzatváranie krikľavej listovej kabelky. Čierno-biely svetrík so srdiečkami som doplnila čiernou koženkovou puzdrovou sukňou, z ktorej som urobila možno trochu minisukňu. Pre pekný efekt som zvolila čierne čižmy nad kolená, ktoré si ma vo veľmi krátkom časovom úseku totálne získali. Čerešničkou na torte sú sieťované pančuchy so srdiečkovým vzorom. A vôbec si nemyslím, že by to bolo príliš srdiečok, práve naopak.

 

Prajem vám krásny začiatok týždňa 🙂

 

P.S. Fotky sme ledva stihli pred západom slnka, ktorý sme si potom aj vychutnali. Na dvoch či troch mám oranžové čelo – áno, to je práve od toho slnka. 🙂