Ďalšie nevšedné líčenie

 

Ako som sľúbila, dnešný článok konečne nebude o jedle. Premýšľala som celkom dlho, o čom napísať a nakoniec som sa rozhodla pre oblasť kozmetiky. Konkrétne som vyskúšala ďalšie nie práve tradičné líčenie.

 

Momentálne sú trendy matné pery v rôznych farbách, preto som použila matný tekutý rúž od Avonu. Taký istý rúž, aký som vychvaľovala v tomto článku, len inej farby – svetloružový. Preto už nebudem písať o tom, ako sa s ním ľahko manipuluje, ako dobre sa nanáša a ako dlho vydrží. To som totiž už spomínala v tom staršom článku. Dúfam. Tento istý rúž vlastním, okrem červenej a svetloružovej, ešte v troch ďalších farbách, ktoré možno tiež niekedy uvidíte. Teraz však píšem o tomto.

Priznám sa, že som dlho, naozaj dlho premýšľala o líčení očí. Akej farby použiť tieň, akú linku, ak vôbec nejakú… K ružovým perám sa oči dajú zladiť naozaj skvelo, pretože k nim sedí veľké množstvo farieb. Nakoniec som sa rozhodla pre kombináciu zlatej a čiernej. Začala som klasickou čiernou ceruzkou a maskarou. Pokračovala som tekutou očnou linkou zlatej farby, ktorú som aplikovala nad záhyb očného viečka, a ktorá je naživo oveľa výraznejšia než na fotkách. Možno si všimnete, že čiernej linky sa nedotýka v žiadnom úseku. Nakoniec som použila jemný zlatý tieň. A bolo to. Na záver pripomínam, že kým na fotkách sa tieň a linka zliali do jednej zlatistej masy, naživo bol tieň skutočne len jemný a linka pekne výrazná a žiarivá. Outfit a doplnky sa dajú kombinovať do čiernej, zlatej, ružovej či modrej – k mojím vlasom alebo dokonca do zelenej farby, ako sú kamienky na mojich náušniciach.

 

To bolo na dnes všetko a ja vám želám príjemný a pohodový koniec týždňa 🙂