Konečne leto

 

Leto je tu v plnom prúde, čo znamená, že teplé až horúce počasie tiež. A čo je najlepšie na ochladenie v tom častokrát neznesiteľnom teple? Predsa vlažná, dokonca aj studená sprcha. So sprchovaním súvisí, samozrejme, starostlivosť o telo a myseľ, preto som sa rozhodla pre tento článok.

 

Sprchu, či už teplú alebo studenú, začínam vždy sprchovým gélom. Pre dnešný článok som zvolila žltý sprchovací gél Hawaii love od Fa, pretože príjemne exoticky vonia, čím uvoľňuje telo i myseľ.

Po sprchovom géle nasleduje telový peeling, nie denne, samozrejme. Dva či trikrát za týždeň by malo stačiť. Ja momentálne používam telový peeling od Dermacol s vôňou pomaranča a belgickej čokolády, ktorý drobnými čiastočkami rozmaznáva telo a úžasnou vôňou myseľ.

Ďalší produkt sa používa až po sprche, keď už je človek čistý, voňavý a uvoľnený. A síce dezodorant. Momentálne používam guľôčkový antiperspirant od Avon a som spokojná. Vždy sa cítim sviežo, voňavo a pripravená na všetko. 🙂

Nakoniec, keď už mám vybraný aj outfit a som už aj oblečená, použijem parfum, aktuálne je to Lily Soft Musk, tiež od Avon. Vonia príjemne kvetinovo, no všetkého veľa škodí, to každý určite dobre pozná.

 

Škoda tej korony, pre ktorú sa s maminou bojíme vyraziť na dovolenku. 🙁 Ale inak vám prajem krásne a príjemné prežitie prázdnin 🙂