Hyaluronic aloe jelly od Garnier

 

Tento týždeň mám už pár skúšok za sebou, preto som si dala pauzu od učenia a našla som si čas napísať aspoň kratučký článoček, aby som to tu opäť úplne nezanedbávala. Hviezdou dnešného článku je Hyaluronic aloe jelly pleťová starostlivosť od Garnier, ako ste si mohli všimnúť v nadpise. Keď som ho prvýkrát zbadala v reklame, nebolo to pre mňa nič svetoborné, dokonca ani veľmi zaujímavé. No postupom času, keď som reklamu videla častejšie a častejšie a viac som si všímala, čo vlastne hovorí a ukazuje, som po ňom zatúžila z hĺbky srdca. Samozrejme, nenakupujem tak, že niečo vidím v televízii a okamžite bežím do mesta to kúpiť. To nie. Ale keď sa mi naskytla príležitosť a ja som ho v drogérii uvidela, dokonca bol ešte v zľave, nemohla som odolať.

Už na prvý pohľad sa líši od bežných denných krémov. Tým, že je balený v skle, môžeme vidieť, že je to číry gél s malými bublinkami vnútri. Obal, ako aj reklama, tvrdí, že starostlivosť hydratuje pokožku až na 48 hodín, osviežuje a upokojuje, čo zabezpečuje hlavne aloe vera a kyselina hyalurónová. Rovnako hovoria, že obsahuje až 96% ingrediencií prírodného pôvodu, že je stopercentne vegánsky a vhodný na normálnu až zmiešanú pleť. Po štyroch týždňoch používania by pleť mala byť viditeľne jasnejšia, menej unavená a príjemnejšia.

Tento produkt som si kúpila ešte v apríli tohto roka a hneď som ho začala používať, čo znamená, že ho používam už minimálne mesiac, teda môžem s čistým svedomím zhodnotiť jeho účinky. Pri nanášaní trochu lepí, čo však znamená, že aloe vera robí to, čo má, a celkom rýchlo sa vstrebáva. Nemastná gélová textúra a príjemná vôňa pleť okamžite osvieži a rozjasní a už po prvom použití som mala pocit pevnejšej pleti. Teraz, po vyše mesiaci, je moja pleť naozaj už na pohľad lepšia, vypnutejšia, jasnejšia, menej začervenaná a na dotyk príjemnejšia ako bola predtým. Neviem si tento pleťový gél vynachváliť a som s ním naozaj veľmi spokojná. Vôbec svoju kúpu neľutujem. 🙂 Môj tip na záver: skladujte produkt v chladničke. Studený gél dokonalo preberie vás aj vašu pleť.