Avon – február 2022

 

Koniec mesiaca opäť raz znamená, že som pre seba a svoje zákazníčky objednávala Avon, pre niektoré dokonca ešte niekedy v strede mesiaca. Tentoraz som si toho nevybrala veľa, keďže nikto nevie, čo bude a ako a trochu šetriť nikomu neuškodí, ani mne.

 

1. Set prsteňov

Na prstene zaťažená príliš nie som, to hovorím asi veľmi často, ale naozaj je to pravda. Náušnice a náhrdelníky ma berú oveľa viac (môže to byť aj tým, že väčšina prsteňov je mi príliš veľká). Avšak naposledy, keď som si objednala prstene, prišlo menšie sklamanie, keďže boli o dosť väčšie ako potrebujem, to môžete vedieť z tohto článku. Rozhodla som sa si to vynahradiť týmito deviatimi prsteňmi rôznych veľkostí. Potešujúca správa je, že každý prsteň mi sadne aspoň na jeden z desiatich prstov. 🙂

 

2. Visiace náušnice

Ako som uviedla vyššie, náušnice sú jednou z mojich srdcoviek. Väčšinou to býva tak, že čím väčšie, tým lepšie. Tieto sú visiace, vyzerajú ako kamene a kombinujú dve farby – ružovú a oranžovú – ktoré sa ešte stále niekomu môžu zdať nekombinovateľné. Pre mňa jasná voľba.

 

3. Špirála Legendary Lengths

Túto inovatívnu špirálu ste už mohli vidieť aj v reklame v televízii. Je to v Avone absolútna novinka, ktorá predlžuje riasy až o polovicu a dodáva im trojnásobný objem. Zúžená kefka úžasne oddeľuje, zvýrazňuje a jednoducho nanáša zloženie aj na ťažko dostupné riasy. Za extra dĺžku je zodpovedné zloženie s polymérmi novej generácie, ktoré sa jednoducho kĺžu a vytvárajú film dodávajúci predĺženie končekom rias. Počas celého dňa sa nerozmazáva, nehrudkuje a neolupuje.

 

4. Sérum s vitamínom C

Toto sérum je dokonalým parťákom k tonizujúcej vode s vitamínom C, o ktorej som písala v tomto článku a konečne ich môžem začať používať spolu ako nerozlučné duo pre žiarivejšiu pleť. Sérum dodá pleti dávku rozžiarujúcej sily vitamínu C z jedného pomaranča každý deň. Je založené na patentovanej pokrokovej technológii, ktorá pleti dodáva čistý vitamín C so silnými účinkami, ktorý je aktívny do poslednej kvapky. Obsahuje dávku 10% vitamínu C, čo je účinný antioxidant, ktorý pomáha neutralizovať voľné radikály a obnovuje poškodenú pleť, čím pôsobí proti jej predčasnému starnutiu. Pleť po použití ostáva na pohľad svieža, žiarivá a oživená. Stačí jedna až dve kvapky každé ráno alebo večer na vyčistenú pleť. Počkáme, kým sa vstrebe a prípadne nanesieme hydratačný a očný krém. Už sa teším, že sa konečne zbavím unavenej a mdlej pleti.