Avon – máj 2022

 

Ešteže bol môj brat práve doma a mohol ísť na poštu po Avon, keďže ja som druhý deň po operácii ležala a na maminu bol balík príliš ťažký.

 

1. Vzorka vône Eve Privè

Vzoriek vôní, krémov, rúžov a ďalších vecí mám naozaj veľa a väčšinou ich úmyselne neobjednávam, ale dostávam ich k objednávkam alebo ich odniekiaľ donesie mamina alebo brat alebo niekto iný. Tentokrát som si vzorku novej vône Eve Privè objednala, pretože ma zaujalo, že by sa mala spojiť s esenciou pokožky a vytvoriť tak jedinečnú harmóniu, pri ktorej sa každej žene formuje vlastná, dlhotrvácna vôňa. Po aplikácii na pokožku sa mi vôňa zdala trochu jemnejšia, sviežejšia, ale ťažko povedať, či by na inom človeku voňala inak. Väčšinou mi vône voňajú silnejšie, výraznejšie, keď privoniam priamo k flakónu, než keď ju použijem na pokožku. Priznám sa, nikto iný tú vôňu nechcel vyskúšať. 🙂

 

2. Korekčné tyčinky

Tuhý korektor je pre mňa ideálnou formou líčenia, koľkokrát bez mejkapu, iba s podkladovým krémom, púdrom, prípadne ešte s tekutým korektorom. Je to rýchle, šikovné, efektívne a korektor zakrýva nedokonalosti takmer dokonale. Vždy si objednávam svetlejší z dvoch odtieňov Fair.

 

3. Pleťová maska

Táto osviežujúca pleťová maska obsahuje výťažok z himalájskej moringy a krásne, energicky vonia. Jej textúra ma trocha zmiatla, pretože pôsobila dojmom, že bude zlupovacia, ale nie je. Masku nanesieme na čistú, suchú pleť a dôkladne opláchneme. Takéto inštrukcie sú na obale, ja som ju ešte nechala pôsobiť 5 minút. Pokožka ostala krásne hebká a príjemná.

 

4. Krém na ruky

Krémov na ruky nie je nikdy dosť. Navyše takáto veľkosť je ideálna aj do kabelky či na cesty, takže ho možno použiť kedykoľvek. Luxusná vôňa kolekcie Encanto je úžasne svieža a dlho vydrží a bohaté zloženie krému sa do pokožky rúk rýchlo vstrebáva. Tento krém som darovala mamine k poslednému sviatku, teda k meninám. Aj keď by sa viac tešila nejakej vôni, nakoniec si vôňu i účinky krému chválila.

 

5. Soľ do kúpeľa

Peelingová soľ do kúpeľa obsahuje výťažok z čierneho uhlia, o ktorom vieme, že má úžasné čistiace účinky. Takýto voňavý kúpeľ upokojí telo aj myseľ a človek sa príjemne uvoľní. Jedno balenie by malo vystačiť na 5 kúpeľov. Škoda, že ja sa kvôli operácii ešte kúpať nemôžem.

 

6. Zmatňujúci denný krém

A dopracovali sme sa k darčeku za nákup. Opäť sa veľmi teším, veď kto sa neteší darčekom. 🙂 Síce zopár krémov mám, ale každé nové zloženie ma vždy poteší. Naozaj má zmatňujúci efekt, až ma to prekvapilo, a veľmi príjemnú vôňu.