Gate – na doma i do školy

 

Keďže mám momentálne skúškové obdobie, nemám veľa času na písanie článkov. Predsa len sa však snažím pridať aspoň niečo, potom to budú opäť dva články týždenne. V sobotu pred Dňom matiek, ktorý sa do histórie našej rodiny zapísal ako Deň Lenkinej operácie slepého čreva, sme boli s maminou a mojím bratom v nákupnom centre. Už ani neviem, prečo sme tam išli, môj brat si chcel niečo kúpiť alebo pozrieť, koľko to u nás stojí alebo niečo podobné. S maminou sme si na chvíľku odbehli do Gatu a strávili sme tam trošku viac chvíľok ako sme plánovali. To sa aj dalo čakať, preto nás tam brat ani nechcel pustiť. 🙂

 

1. Legíny na cvičenie

Necvičím pravidelne, ale už nejaký ten čas sa snažím zaviesť si každodennú cvičiacu rutinu. Zatiaľ sa mi síce veľmi nedarí cvičiť každý deň, ale vybudovať si návyk skrátka chvíľu trvá. Oblečenia vyslovene na cvičenie, teda zo správneho materiálu, vzdušné a podobne, nemám veľa, vlastne len jedny legíny, dve tielka a jednu športovú podprsenku. Týmto ružovým som sa veľmi potešila, pretože mi padli do oka na prvý pohľad a veľkostne mi pekne sadli. Keďže som sa na druhý deň po kúpe ocitla v nemocnici na operácii a dostala som zákaz cvičiť aspoň mesiac, zatiaľ som ich na sebe nemala.

 

2. Melírované tepláky

Tepláky mám doma jedny alebo dvoje a nemala som ich na sebe už veľmi dlho. Stále som sa sťažovala, že nemám doma, čo nosiť, preto ma mamina na nákupe upozornila na stojan s teplákmi, kde som si vybrala práve tieto tmavé. Veľmi príjemný materiál, sedia skvelo a dobre sa v nich hýbe. Dajú sa nosiť, samozrejme, aj na von, ale asi ich budem nosiť hlavne doma.

 

3. Tričká do školy

Už som bola v kabínke s legínami a teplákmi s tým, že si rýchlo niečo vyskúšam, kúpime a pôjdeme, aby nás brat dlho nečakal, keď mi mamina začala po jednom nosiť tričká, ktoré ktovie kde našla. „Budeš ho nosiť do školy?“ bola hlavná otázka pri každom jednom, pretože keby som ho do školy nosiť nechcela, asi by sme ho ani nekúpili. Keď prišla tretíkrát s tretím tričkom, už som ju zastavila, aby sme tam naozaj neboli celý deň. Všetky tri tričká sa mi páčia, sú jednoduché a verím, že sa budú dobre kombinovať, aj keď už do školy nechodím, keďže mám skúškové. 🙂

 

4. Náušnice

V takýchto obchodoch sa vždy pred odchodom zastavím pri stojanoch s bižutériou a doplnkami. Tu mám totiž istotu, že si vždy niečo vyberiem. Brat už za nami prišiel, asi vonku čakal dlhšie, a dýchal mi na krk, kým som si vyberala náušnice, ktoré podľa jeho slov „fakt vôbec nepotrebujem“. On totiž stále nechápe, že pekných náušníc nie je nikdy dosť. 🙂 Farebne sú ľahko kombinovateľné a aj keď tak možno nevyzerajú, sú úžasne ľahké.

 

5. Čelenka s perlami

A na poslednú chvíľu, keď už pani predavačka blokovala vyššie uvedené vecičky, som zočila tento skvost, opäť podľa môjho brata „veľmi gýčovú blbosť“. Ja som sa však na prvý pohľad zaľúbila a výrazná ružová čelenka s perlami išla s nami domov. 🙂 Dá sa kombinovať k elegantnému, k romantickému a určite aj k ležérnemu outfitu.