Oriflame – kampaň 16

 

Chystám článok s inou tematikou, no do plánov mi opäť raz vošla Oriflame kozmetika, ktorá mi prišla len včera. Už som spomínala, že kampane v Oriflame trvajú tri týždne, takže mám pocit, že mi kozmetika chodí každú chvíľu. Navyše aktuálna šestnásta kampaň trvá dokonca iba dva týždne, dôvod nepoznám, a čas máte ešte do utorka.

 

1. Prečisťujúci pleťový olej

Už som mala to potešenie vyskúšať tento produkt a bola som naozaj veľmi spokojná. Olej je vhodný na mastnú pleť pre všetky vekové kategórie. Pôsobí na vyrážky, pomáha čistiť, upokojovať a tonizovať pleť a sťahuje póry. Má ľahké, nemastné zloženie a rýchlo sa vstrebáva. Hlavnými ingredienciami sú bio čajovník a limetka, čo je dokonalá dvojica pre mastnú pleť. Esenciálny čajovníkový olej má antimikrobiálne vlastnosti, vďaka ktorým bojuje proti vyrážkam. Limetka tonizuje pleť a krásne ju zmatňuje. Už pri prvom náznaku vzniku vyrážky vklepkáme trochu oleja na postihnuté miesto, pričom sa vyhýbame okoliu očí. Ja ho používam vždy na noc a ráno sa prebúdzam o niečo krajšia. 🙂

 

2. Jahodový zázračný balzam

Takéto vajíčko som spomínala v jednom z mojich prvých článkov, no už som si také dlho, dlho nekúpila, pretože som používala najmä balzamy a oleje na pery. Teraz som ho videla v katalógu s novou jahodovou vôňou a za dobrú cenu. Hlavnou prísadou je olej z jahodových semien, ktorý obsahuje mastné kyseliny s mimoriadnymi hydratačnými a zjemňujúcimi vlastnosťami. Je tiež prirodzeným zdrojom antioxidantov, ako vitamín C, ktorý pomáha chrániť pleť pred voľnými radikálmi. Ja balzam používam iba na pery, ale dá sa použiť aj na nechtovú kožtičku, lakte a chodidlá pre krásne jemnú a vláčnu pokožku.

 

3. Vzorka krému Waunt

Darčeky ma vždy veľmi potešia a ešte viac, keď sú to vzorky. Značka Waunt je v Oriflame relatívne nová, len škoda, že práve tento krém som už vyskúšala v tomto článku, kedy som si vzorku sama objednala.

 

4. Oriflame pero

Druhý darček od mojej Oriflame lady (nie som si istá, ako si oficiálne hovoria) bolo pero, ako keby vytušila, že mi perá momentálne chýbajú. A potešilo ma, zbožňujem písacie a kancelárske potreby a viem, že ho určite využijem.