Avon – január 2023

 

Január ubehol tak rýchlo, že som si to ani nevšimla a už vôbec som si nevšimla, kedy prešla aj väčšina februára. Vďaka skúškam a teraz už aj škole som nemala veľa času skoro na nič. Aspoň si môžem urobiť malú radosť rôznymi vecičkami. Tentoraz to je opäť Avon, inak som rok 2023 ani začať nemohla.

 

1. Balzam na pery

Som si takmer istá, že takýto balzam na pery od Avonu som tu už ukazovala a chválila jeho vôňu, chuť, uskladniteľnosť a podobne. Preto nebudem zdržiavať, iba zdôrazním, že som týmto balzamom s množstvom výhod stále verná, pretože sú úžasné a často pribúdajú nové vône – tentokrát je to limitovaná (ešte) vianočná edícia s vanilkovou vôňou a fialovou farbou, ktorá však pery na fialovo nezafarbí.

 

2. Zmatňujúci mejkap

Priznám sa, že už je to nejaký ten čas, kedy som si naposledy kúpila mejkap. V poslednom období som ho totiž veľmi nepoužívala, využívala som iba tuhé a tekuté korektory, púder a občas bronzer či farbu na líčka. Povedala som si, že je čas sa k mejkapu opäť vrátiť, alebo si aspoň nejaký zaobstarať pre prípad núdze, tak som nad výberom strávila asi aj hodiny. Nakoniec som sa rozhodla byť verná svojej značke a objednala som si zmatňujúci tekutý mejkap Color Trend Real Matte od Avonu v odtieni Ivory. Je trošku tmavší ako som čakala, ale nie je to nič, čo by sa nedalo zvládnuť. Krásne prekrýva nedokonalosti bez pocitu zaťaženia na pleti a prináša matný vzhľad po celý deň.

 

3. Denný krém

Krém obsahuje komplex Oxypure s morskými riasami a sójou, ktoré pomáhajú pleť hydratovať, chrániť a vyživovať. Krém je vhodný pre všetky typy pleti, aplikuje sa na vyčistenú a suchú pleť, až kým sa úplne nevstrebe. Má príjemnú skoro gélovú konzistenciu, jemný vôňu, zanecháva veľmi príjemný pocit a nenecháva na pleti mastný film.

 

4. Vzorka rúžu na pery

Vždy dostanem dosť vzoriek či už krémov, mejkapov, vôní alebo aj rúžov. Tie ostatné veci tu bežne neukazujem, no rozkošný maličký rúž som si nemohla nechať iba pre seba, aj keď takých je všade plno. Jedná sa o ultra krémový rúž, ktorý je v ponuke Avonu už dlhšie, no teraz má vylepšené zloženie. Obsahuje avokádový olej pre väčšiu hydratáciu, má veľmi príjemnú vôňu pre väčší pôžitok a v normálnej veľkosti má praktický tvar pre väčšiu precíznosť. Táto vzorka mi prišla v odtieni Hibiscus, ktorý sa mi veľmi páči.